Selecteer een pagina

Ziva – Media

Pics & Vids

25 oktober 2021: nieuwe release

‘Body & Soul’ – Recto V ft. Ziva

Ziva 'Me/Mij'

Eerste solo-single

Me/Mij

De eerste solo-single van Ziva is een feit! ‘Me’ is origineel van Faith Hill, Johan De Maeyer (Moonrize) zorgde voor de Nederlandstalige versie … Beluister hieronder de twee fragmenten.

Eerste album 

Maak kennis met ‘Ziva zingt Reba McEntire’

Zit dit album van Ziva nog niet in je collectie? Dan kun je dit kopen tijdens de optredens of even snel een mailtje sturen naar zangeres.ziva@gmail.com!

Ziva zingt Reba McEntire
Ziva fotoshoot

Studiowerk

Laatste fotoshoot

Op zaterdag 22 augustus ll. deden we een nieuwe fotoshoot. Binnenkort kunnen jullie daarvan hier een aantal foto’s terugvinden. Eerst even alles bekijken en de beste uitzoeken!

Met dank aan Rudesign uit Waarschoot!

Fotoshoot Ziva 02

On the road

Optredens en fans

Hier kom je uitsluitend foto’s tegen van Ziva tijdens een van de live optredens. Heb je zelf als fan een leuke foto van of mét Ziva, en vind je dat deze ook eens op mijn website mag prijken? Mail dan de foto door naar zangeres.ziva@gmail.com en misschien komt jouw foto hier binnenkort wel bij te staan!

Let wel: foto’s moeten groot genoeg en van goede kwaliteit zijn om in aanmerking te komen voor de website!

Ziva 02

Leuke live foto’s & met collega’s!

Ziva

Neem contact op!

Ziva op jouw
          evenement?

Ook op jouw feest kan Ziva voor de nodige ambiance zorgen! Neem gerust contact op om een vrijblijvend prijsofferte te vragen voor een opteden 'Live On Tape'. Er zijn verschillende formules mogelijk, ook voor jouw organisatie!